Gamla söder

 
Har en lugn hemma dag med mig själv idag. Gosat ner mig i täcket framför svenska new york fruar med en kopp Thé och en muffin. Brukar vanligtvis inte vara så förtjust i thé, men detta från Garant med smaken Gamla söder är hur god som helst.



Hunter original

Det kändes lite som att gå på moln när köpet var betalat och påsen tryggt vilade i min hand. Äntligen har jag mina älskade Hunter stövlar. Valde ett par svarta matta stövlar och känner mig super nöjd! Nu kan jag stryka dessa från önskelistan.



Stockholm

 
Igår tog jag och Amelia en resa till Stockholm. Hade en mysig dag med shopping, god mat och lite fika. Tänkte att jag skulle visa det jag köpte i ett separat inlägg senare idag.



Miss Dior

 
I torsdags kom världens finaste pojkvän hem från Grekland.  Med sig hem hade han en miss dior parfym till mig. Så himla gulligt ♥



Victoria´s Secret Angel

 



Cubus fitness

Har ni sett att cubus börjat sälja träningskläder? Perfekt om man inte vill lägga ut mycket pengar på träningskläder då kollektionen ligger på ett budgetpris från 69 kr till 299 kr. Sporttoppen och linnet finns även i andra färger. Sedan finns det en T-shirt också.



Autumn




Mellanmål

 
Minikeso med lite blåbär och jordgubbar!



Forma gym & cardio

 
Har man aldrig varit på ett gym tidigare kan man lätt känna sig lite vilsen. Vilket jag gjorde direkt när jag klev in på forma gym & cardio för kolla upp kostnader och annat. Vi bokade in en instruktion som jag var på igår. Jag fick hjälp med hur maskinerna fungerade och ett litet träningschema för hur jag ska träna. Känner mig jätte nöjd och trivs redan, även fast jag bara varit där en enda gång. Tänkte prova först i en månad och se hur det funkar.
 
 



Börja gymma!

 
Har planer på att börja gymma på gym, men det finns ju några stycken att välja på. Har tänkt mig att börja gymma på ett nytt som öppnat nu precis. Tänkte springa förbi där idag och se om det är så bra som jag hoppats på!



Pics from my room




Rensat

 
Har gått igenom en av mina lådor med olika produkter idag. Rensat bort sånt jag inte använder längre och sånt som börjar bli gammalt.



Bananpannkakort

 
Min favorit frukost just nu! Enkelt att göra och går hyffsat fort. Vispa ihop ett ägg och en banan till en smet och steg sedan till en pannkaka på låg värme.



Mystofflor




Curls

 
Älskar att sitta och fixa med löshåret när jag inte har något speciellt att göra. Plattade och lockade om det så det är färdigt till i morgonbitti för att spara massa tid på morgonen. Ogillar att stressa och skynda mig, allt blir bara så fel då.