Happy new year

Jag ska fira in det nya året i Göteborg med min pojkvän. Har tidinställt detta inlägg för att kunna önska er ett riktigt gott nytt år!



Bracelet

New in!



New bag

 
En av mina julklappar var denna snygga väska. Sprang på den av en slump i torsdags och passade på att önska mig den i julklapp. Var i stort behov av en ny svart väska i lagom storlek. De flesta av mina andra har tråkigt nog gått sönder i dragkedjan. Måste nog sluta packa i så mycket så att dragkedjorna spricker. Den här väskan var rymligare än vad jag trodde, vilket är ett stort plus. 



26 December

 
Ätit lussebullar till frukost och tittat på Nils karlsson pyssling på tv. Tycker det är mysigt med julen att alla gamla barnfilmer man såg som liten går på tv. Blir lite nostalgi känslor. Sov borta inatt och kom hem till ett nystädat rum. Himla skönt, då städa inte är en av mina favorit sysslor. Ikväll kommer mitt älskade hjärta hem och då ska vi ha lite julklapsbyte, mysigt!



Christmas look




Christmas morning

Öpnnat ett litet paket från julstrumpan nu på morgonen. Bestående av en tidning och en liten chokladask!. 



Uppesittarkväll 2012

Snart beger jag mig iväg hem till mormor för att spela lite bingolotto. Det är bingolottos uppesittarkväll och då vill man ju inte sitta lottlös. Med mig till momor har jag också en liten julklappspåse bestående av en chipspåse, marabou chokladkaka och två små egengjorda tomtar.



Nelly.com Sale




Lovely high heels




Vinterfavoriter

Mina två vinterfavoriter just nu. Läppbalsam med mjukgörande bivax och en doft av hallon och en lätt parfymerad handkräm som är mjukgörande och återfuktande. Ganska liten tub på bara 40 ml vilket gör den lätt att ha med sig överallt.



Hit the gym

Efter att jag färgat mitt hår fick jag ett sånt sug på att åka till gymmet. Min motivation till att träna och äta nyttigt har varit lika med noll den senaste månaden och det kändes riktigt skönt att äntligen få tillbaka känslan av att vilja gymma!. Jag pallrade mig iväg och gick lite på bandet, körde 2 mil på cykeln och avslutade med lite styrketräning.



21 December

 
Idag har jag min första jullovsdag, vilket jag kommer ägna till att bara ta det lugnt. Har varit ganska stressigt i skolan de senaste veckorna, med flertal prov. Men idag har jag min första jullovsdag, vilket jag kommer ägna till att mest ta det lugnt. Den hemska utväxten ska färgas bort och efter det tänkte jag ta ett långt bad och kanske en ansiktsmask till det.