Sminkborstar

 
Köpte två nya sminkborstar idag. När det kommer till kabuki borstar vill jag att det ska vara ganska hårda och kompakta. Det fanns ingen att känna på i affären så jag chansade. Jag är glad att jag fyndade för hård var den då inte utan istället mjuk som ett lamm,ungefär. Den andra har jag inte hunnit prova än. Ett plus var att dom var rosa och söta, haha.



Matt foundation

 
Make up stores matt foundation, min absoluta favorit. Har tidigare haft färgen "Milk", men hon i kassan trodde att den kunde bli aningen för ljus och rekomenderade istället färgen "Cream". Känner man sig osäker så skickar dem med ett litet prov, vilket är super bra så slipper man slösa pengar på något som man inte gillar när man väl använt den. Foundationen kostar 255:-



23 augusti

 
Min kamera har svårt att ta bra bilder i dåligt ljus och jag har svårt att hålla den stilla. Översta bilden är dagens små detaljer och understa dagens frisyr.



Liten önskelista

Ett par Hunter stövlar och ett par UGG står högst upp på min önskelista just nu. Lite tveksam till vilken model,färg, höga eller låga ugg jag vill ha. Har alltid tyckt att det varit så grymt fult, men börjar gilla det mer och mer!



Skaldjurssallad

Åt en himlans god skaldjurssallad inne på Java idag med Amelia!



Back to school

 
Såhär fick dagens facelook bli. Första skoldagen på den här terminen idag! Känns lite tråkigt att sommarlovet redan är slut, tiden går så ruskigt fort. Fick iallafall en mjukstart och slutade redan 11:35. 



Stickad tröja

 
Vero moda har fått in en jätte mysig stickad tröja i flera olika färger. 100% acryl, inget ull vilket är super bra för såna som mig som inte kan använda det, då det bara kliar och irriterar. Den blir din för ynka 99 kr.



This morning

Tummen upp för ica!



Ginatricot

 
Velat ha dessa byxor länge, Igår fick dem äntligen följa med hem!. 599:- för byxorna och 99:- för tröjan.