ASH trash

 
Dessa hade jag mer än gärna velat ha på mina fötter just nu, men 3072:- känns i nuläget lite väl saftigt. Har sätt att skopunkten har några liknande boots, måste kika på dom i butik,inte alls lika snygga men det kostar enbart 499:-.



Haircut

 
Klippte bort runt 6 cm av mitt hår förra veckan. Känner mig inte helt nöjd men det behövdes verkligen. Jag får istället nöja mig med att jag nu har ett friskt hår istället för slitet och stripigt.



Tvätta sminkpenslar och borstar

Många är väldigt noga med rengöringen av sin hy, men glömmer bort rengöringgen av sminkpenslar och borstar.Orena penslar/borstar kan vara en bidragande faktor till en oren hy. 
 
Penslar och borstar av syntethår
Dessa används oftast till flytande/kladdiga produkter som läppstift, concealer, foundation osv. Rengörs med en klick diskmedel och vatten.  Det ska man helst göra varje gång efter att man använt den. Håll penseln/borsten med håret nedåt när du rengör för att undvika att vatten rinner ner och löser upp limmet som kan göra att skaftet på penseln lossnar. Låt penslarna och borstarna ligga ned och torka.
 
Penslar och borstar av äkta hår
Används oftast till det mer torra produkterna som ögonskugga, puder, rouge osv. Rengörs på samma sätt som syntetpenslarna fast här tar du istället en klick av ditt vanliga schampo. Blir håret på penseln spretigt är det bara att ta i lite balsam. Det räcker med att göra rent dessa en gång i veckan.



Peyreshop.se

Ni har väl inte missat att Natacha Peyre öppnat en ny webshop? Jag har plockat ut mina fyra favoriter från hemsidan här ovan. Väskan till vänster går på 699:-, vita klänningen 399;-, svarta skinnkjolen 399:- och för den svarta väskan med nitar ligger priset på 599:-



Fur jacket

Hittade min gamla pälskappa (inte äkta) hängandes nere i klädkammaren. Jag var nog runt 3-5 år när jag använde denna.
Tycker den är så himla fin fortfarande. Hade den inte varit så kort i ärmarna kanskejag hade använt den fortfarande, haha.



Facelook

Två facelooks från det två senaste helgerna!



2012-10-08

 
Hängde på gymmet idag efter praktiken. Blev 20 minuter kondition och sedan styrketräning. Känns så jävla skönt att jag lyckas rycka upp mig och tagit tag i träningen. Måste se till att ändra kosten också så den blir bättre. Vill inte gå på så hårt i början bara, tror jag lättare kommer tappa fokus om jag gör det.



Frukost klet

Dagens frukost består av:
♥ Lite kvarg
♥ ett halvt äpple
♥ 1 msk solroskärnor
♥ 1 msk linfrön



Guide till din hudtyp

Vi utsätter våran hud i ansiktet för en mängd olika påfrestningar varje dag. Det är viktigt att använda rätt hudvårdsprodukter som är anpassade efter våran egen hy. Det finns en mängd olika hudtyper och det är inte alltid lätt att veta vilken just du har. Jag tänkte därför idag skriva lite om det fem "vanligaste" hudtyperna.
 
Normal hy
Huden känns varken torr eller glansig. En normal hy är oftast hyffsat problemfri.
 
Torr hy
Upplevs som  torr, stram och fnasig, speciellt efter rengöring. Den har sällan akne men oftast små porer.
 
Fet hy
Har lätt att få akne och har ofta synliga porer. Känns ofta blank och oljig i pannan,näsan och på hakan.
 
Blandhy 
Huden känns oftast ganska normal men kan upplevas som lite oljigare i T-zonen och lite torrare på kinderna. Denna hudtyp är väldigt vanlig.
 
Känslig och lätt irriterad hy
Denna hudtyp kan upplevas som en fin hy men lite lätt genomskinlig. Den kan ha vidgande ytliga blodkärl och är extra känslig för kyla,värme,sol och torr värme.