Första körlektionen!

 
Idag hade jag min första körlektion på trafikskolan. Bilen jag körde med kändes väldigt annorlunda mot bilarna jag kör med här hemma och jag var så himla nervös i början. Körde i en timme och det kändes lite lättare mot slutet. När vi var klara pratade vi lite om vad jag skulle träna mer på hemma. Sen frågade hon som jag körde med om jag ville göra halkan nu på Onsdag. Jag svarade ja. Där och då kändes det hur bra som helst! Nu har mina nerver tagit över fullständigt, jag känner mig ju inte alls redo för det! Men jag hoppas såklart att jag ska klara av det och försöka hålla mig lugnt!
 



Victoria's secret Arlanda

 
Pappa köpte med sig presenter hem  från Victoria´s secret på Arlanda när han flög till Malta. Roligt med lite nytt i samlingen. Har body splashen sedan innan fast i en lite mindre storlek. Body washen och body lotionen luktar sjukt fräscht. Jag provade att smörja in mina ben igår och dom blev superlena!



6 klänningar under 500-lappen

Eftersom att det är ynka två veckor (och två dagar) kvar till midsommar tänkte jag tipsa om några kläningar för under 500-lappen. Alla klänningar kommer ifrån Nelly.com.
 
 
 



Ett par svarta

 
Plockade fram ett par sommarklackar ur garderoben igår när jag och A åkte till Ikea. Tror jag köpte dom i slutet av förra sommaren, så dessa har knappt blivit använda. Sköna och enkla att gå i!



Vitamino color

 
Jag har det senaste två åren använt Loreal paris absolut repair och ett schampo från Phc (blå/lila flaska) som båda är  för torrt och skadat hår. Fram till nu då jag provade Loreal paris vitamino color som jag köpte till mamma i morsdag present, och jag älskar det!. Ska beställa hem ett eget då jag tycker det här schampot passar mitt hår mycket bättre just nu. Med detta schampot ska håret bli mjukt, fullt av glans, hårfibrern stärks och färgens intensitet bevaras längre. Dessutom doftar det himmelskt.



Breakfast in sun

Gårdagens frukost i solen bestod av havregrynsgröt med banan, linfrön, solroskärnor och kanel och ett glas apelsinjuice med isbitar i.