Eyes to go

Fick en ny ögonskuggspalett av Heather förra veckan. Har provat några av färgerna och tycker att det var riktigt pigmenterade och satt bra under hela dagen. Ett plus är att den är ganska liten vilket gör det smidigt att ta med sig den.



cozy slippers

 
 Mina andra mystofflor jag köpte i September har redan gått sönder. Mamma var så snäll och köpte nya åt mig och dessa hittade jag på H&M för 149:-.



Home alone handlotion

 
Denna handotion köpte jag någong gång i somras för en billig peng. Min tanke då var att jag skulle ha den stå lite som en prydnad bara. När jag suttit och pillat lite på skruvpumpen lyckades jag givetvis öppna den och ja, då kan jag ju lika gärna börja använda den. Passar rätt så bra nu till hösten när mina händer lätt blir lite torrarare. Jag hade svårt för doften i början, tyckte den luktade väldigt starkt och inte alls gott, men det blev bättre efter ett tag när den hunnit torka in i huden helt.



Froosh

Froosh är en smoothie som enbart innehåller frukt och inga tillsatser. För mig är den perfekt att dricka på morgonen då jag varken har tid eller är förtjust i att äta en stor frukost tidigt på dagen. Den finns i flera olika smaker i både 250ml och 750ml flaskor. Finns att köpa på bland annat ica och konsum.