Breakfast

 
Precis ätit en jätte god frukost bestående av Musli med jordgubb och melon. Jag måste ta och börja med en uppsats som ska vara klar i morgon.Förstår inte varför jag alltid skjuter upp saker till sista dagen. Sen måste jag ta och fixa med designen här inne så det blir som jag vill ha det. Just nu ser allt lite små katastrof ut.



Strövtåg i hembygden

Det är söndag idag och jag låter Strövtåg i hembygden - Mando Diao gå på repeat i mina högtalare. Den är så otroligt fin och hans röst är så skön. Det blir ett bra avslut på en bra lov vecka som varit. Jag har hunnit mysa massa med min fina pojkvän, ätit alldeles för mycket onyttigt, varit på bio med min fina vän och våra pojkvänner och varit på fest som slutade precis sådär som vi inte tänkt oss. Nu tar jag nya tag inför en hektiskt skolvecka med alldeles för mycket att göra.



Ur & penn rea

Jag har hunnit fyndat en hel del nya smycken på ur & penns slutspurt 20kr per smycke!. Dessa smycken + en halsring jag inte fick med på bild skulle kostat 732:- men med all rea fick jag det för enbart 140:-. Galet billigt.